Over mij

Mijn naam is Joyce Beckker (1959). Ik ben moeder van twee geboren kinderen, drie zielskinderen en auteur van zes boeken.

Als alleengeboren tweeling en hoogsensitief persoon heb ik veel levenservaring opgedaan en heb ik lang in de overlevingsmodus geleefd.

Lange tijd geloofde ik dat ik dit maar moest accepteren en dat het geluk voor mij niet was weggelegd. Is dat herkenbaar voor je?

Wet van aantrekking

Nadat ik in 2010 met mijn coachmethode Rejoyce Xpress mijn verleden kon vergeven en me bezig ben gaan houden met de wet van aantrekking, verbeterde mijn leven zienderogen. Ik weet nu dat ik alles zelf heb aangetrokken en ik heb er zinvolle betekenis aan kunnen geven. Zeker ook op het gebied van mijn miskramen. Dit geeft veel rust en voldoening.

Soul MatchMaker

Sinds 2017 noem ik mezelf Soul MatchMaker waarbij ik jou als hoogsensitieve onderneemster help met je spirituele kinderwens. Een ware omslag in mijn leven waarbij ik definitief uit de kast kom met mijn zesde zintuig. En tegelijkertijd is het niets meer of minder dan ‘the next logical step’.  Ik weet nu hoe ik mijn hartsverlangens kan vormgeven binnen mijn bedrijf. Dat kan jij ook!

Schuif je aan?

Ik prijs me gelukkig dat ik dit mag delen met jou. Zodat ook jij gaat leven en ondernemen vanuit je hart en ziel. We zijn hier op aarde met het doel vreugde en vrijheid te ervaren. Laat niemand je iets anders wijsmaken! Heb jij een kinderwens of ben je er nu aan toe je eerdere miskraam/stilgeboorte zinvolle betekenis te geven?  Laat het me weten!

Wat anderen over mij en mijn begeleiding zeggen

  • Je bent heel zorgzaam, warm en puur te werk gegaan!
  • Je bent een warme vrouw die heel veel rust uit straalt, heel veel geduld en liefde hebt voor wat je doet
  • Ik bewonder je kracht en het feit dat je helemaal op je pad lijkt te zitten
  • Dank voor het respectvolle eerlijke begeleiden, Joyce

 

Share