Over mij

Mijn naam is Joyce Beckker (1959). Ik ben moeder van twee geboren kinderen, drie zielskinderen en auteur van zeven boeken.

Als alleengeboren tweeling en hoogsensitief persoon heb ik veel levenservaring opgedaan en heb ik lang in de overlevingsmodus geleefd.

Lange tijd geloofde ik dat ik dit maar moest accepteren en dat het geluk voor mij niet was weggelegd. Is dat herkenbaar voor je?

Wet van aantrekking

Nadat ik in 2010 met mijn coachmethode Rejoyce Xpress mijn verleden kon vergeven en me bezig ben gaan houden met de wet van aantrekking, verbeterde mijn leven zienderogen. Ik weet nu dat ik alles zelf heb aangetrokken en ik heb er zinvolle betekenis aan kunnen geven. Zeker ook op het gebied van mijn miskramen, mijn gevoel van eenzaamheid en ontbreken van levenslust. Dit alles is 360 graden gekeerd. En dat geeft veel rust en voldoening!

Soul MatchMaker

Sinds 2017 noem ik mezelf Soul MatchMaker waarbij ik jou als hoogsensitieve vrouw in contact breng met je zielskind(eren), je ongeboren tweelinghelft(en) en/of je gids. Een ware omslag in mijn leven waarbij ik definitief uit de kast kom met mijn zesde zintuig. En tegelijkertijd is het niets meer of minder dan ‘the next logical step’.  Ik weet nu hoe ik mijn hartsverlangens kan vormgeven. Dat kan jij ook!

Schuif je aan?

Ik prijs me gelukkig dat ik dit mag delen met jou. Zodat ook jij gaat leven en ondernemen vanuit je hart en ziel. We zijn hier op aarde met het doel vreugde en vrijheid te ervaren. Laat niemand je iets anders wijsmaken! Wil jij je toekomstige kind of je ongeboren zielskind ontmoeten? Of een reünie met je ongeboren twee- of meerlinghelft(en)? Of wil je een VIP-sessie met jouw persoonlijke gids of engel?  Boek dan direct een sessie!

Wat anderen over mij en mijn begeleiding zeggen

  • De sessie wordt heel fijn voorbereid, begeleid en afgesloten door Joyce. Zij is een hele lieve en warme vrouw, die heel betrokken is en je enorm steunt in je verhalen. Dank je wel lieve Joyce!
  • Je bent heel zorgzaam, warm en puur te werk gegaan!
  • Je bent een warme vrouw die heel veel rust uit straalt, heel veel geduld en liefde hebt voor wat je doet.
  • Ik bewonder je kracht en het feit dat je helemaal op je pad lijkt te zitten.
  • Dank voor het respectvolle eerlijke begeleiden, Joyce.
  • Joyce heeft me goed begeleid en nadien hebben we nog fijn gesproken over deze gebeurtenis.
  • Tranen van blijdschap stromen als ik erbij stilsta wat er sinds die middag is gebeurd, zo dankbaar dat jij op mijn pad gekomen bent en dat we die reis samen hebben kunnen maken!
  • Ik heb enorm veel respect voor het werk wat je met passie uitvoert.