Een blind date met je zielskind

Je kan per 13 maart 2019 geen losse sessies meer boeken, zie dit bericht

een blind date met je zielskind

Ben jij een hoogsensitieve vrouw met een kinderwens? Voel je af en toe al de aanwezigheid van een kindje om je heen? Zo ja, wil jij dan alvast tijdens ‘Een blind date met je zielskind’ hem of haar ontmoeten om o.a. te weten te komen:

  • wat zijn/haar missie op aarde is?
  • waarom hij/zij jou en je gezin uitkiest om bij geboren te worden?
  • wat jij kan doen (of laten) om zijn/haar komst te vergemakkelijken?

”Op mijn vraag waarom ze kiest voor mijn gezin antwoordde ze dat ze bij ons mag zijn wie ze is en dat ze graag door mij begeleid wil worden op haar pad.”

Je zielskind komt met een speciale missie

Net zoals jij dat hebt gedaan, komt ook je kind met een speciale missie naar aarde toe. Behalve om geluk te ervaren en meester te worden in het creëren van de eigen realiteit, is dat ook vaak om deze wereld een stukje mooier te maken op zijn of haar unieke manier. Daar heeft je kind jou en je gezin bij nodig. Dit vraagt wel een bepaald commitment van je aangezien het voor de nieuwe generatie kinderen belangrijk is zich veilig te voelen bij ouders die hun eigen verleden (redelijk) goed hebben verwerkt.

”Mijn zielskind vertelde me dat ze naar aarde komt om het zuivere licht te brengen. Zodat mensen dit licht weer ervaren.”

Eerst iets doen of laten

Hoe mooi is het als jij matcht met je zielskind zodat je hem of haar liefdevol kan ontvangen en begeleiden met zijn of haar levensmissie? Daarvoor is het wenselijk dat jullie energiefrequentie passen bij elkaar. Misschien mag je eerst nog iets doen (of laten) op het gebied van persoonlijke ontwikkeling voordat je zielskind zich veilig genoeg voelt om naar jou toe te komen. En wie weet, ben je er al helemaal klaar voor en hoef je alleen de puntjes op de i te zetten. Je zielskind zal het je allemaal graag vertellen tijdens de sessie.

”Ik ga me voorbereiden op mijn zielskind door meer rust te nemen en de controlefreak die ik kan zijn achter me te laten.”

Hoe gaat dat dan?

Leef jij al (voornamelijk) vanuit je hart en ben je gewend visualisaties te doen, dan neem ik je graag mee op reis naar het ‘Tussenstation’ waar de zielskinderen zich bevinden. Daar mag jij rondkijken en ervaren of er een zielskind op je wacht. Je mag met elkaar in gesprek gaan. Een vertrouwde gids van je is hierbij aanwezig om je te begeleiden. Wie weet wat er voor jou in het verschiet ligt.

”Mijn gids was mijn opa. Fijn dat hij erbij was. De connectie tussen hem en mijn zielsdochter is sterk.”

Ben je klaar voor je zielskind?

Hoe dan ook, het is een mooie ontmoeting waarbij je een kijkje neemt voorbij de aardse sluier. Dit op zich is al een prachtige ervaring! Je wordt je bewuster van het grotere plaatje en je kan de volgende stap nemen om helemaal klaar te zijn je zielskind te ontvangen. Dat geeft rust, vreugde en heling.

”Ik voel dat ik ook op een diepe laag ben geheeld.”

Meerdere ervaringen van vrouwen die hun zielskind hebben ontmoet

”We hebben de blind date via Skype gedaan. Ik heb mijn vragen gesteld die ik had. Ik heb uiteindelijk met een kleintje in mijn handen gestaan en ik stroom nu over van liefde.”

“Ik heb enorm veel gehad aan de sessie van vorig jaar. Tijdens de zwangerschap maar nu ook na de zwangerschap merk ik steeds meer de aanwezigheid van een jongen die ook bij ons gezin wil komen over een tijdje en voel aan mijn dochter dat zij dit helemaal te gek vindt. Grappig en leuk om dat te ervaren.”

”Ook voor mijn relatie is het echt goed dat ik ben geweest, we zijn weer helemaal verliefd. Maar echt vanuit liefde en niet meer vanuit pijnen. Zo blij mee.”

”Mijn dochter zei: ‘mama, het komt goed. Je moet aan jezelf werken en aan je relatie. Je moet eerst sterker worden, dan wil ik komen’.””Ik voel me na de sessie opgelucht en rustiger. Met meer moed en vertrouwen in de toekomst en in mezelf.”

”Ik voel al een tijdje een meisje om mij heen en was heel benieuwd of en hoe ik haar zou zien in deze sessie. Nou en of ik haar heb mogen voelen!”

”Mijn zielskind zei dat ze trots is op mij als moeder en dat juist deze weg van het volgen van mijn hart en doen waar ik blij van word een voorbeeld is voor haar.”

”Ik ging er heel open in, nieuwsgierig en zonder verwachtingen. Ik kreeg precies wat ik nodig had.”

”De reis naar het tussenstation om daar mijn zielskindje te ontmoeten was een hele fijne reis en had ik niet willen missen. Het geeft me moed om de draad weer op te pakken en ik zie de toekomst positief tegemoet.”

”Een treinreis van mijn leven, eentje om nooit meer te vergeten.”

“We hebben de sessie al een tijdje geleden gehad. En het gaat heel erg goed. Ik voel me nog vrijer en ben meer gaan leven.”