1 jaar later: hoe gaat het nu met de zielskinderen?

Precies 1 jaar geleden gaf ik met de zenuwen in mijn lijf 2 pilotsessies om vrouwen na een miskraam in contact te brengen met hun ongeboren zielskind op nagenoeg zintuiglijk niveau. Ik voelde toen al een tijdje dat ik deze zielen een stem mocht geven om hun moeders te helpen hun verlies te verwerken. 

Waarom het kind vertrok

En man o man, wat een wonderlijke ervaringen maakten deze 6 deelnemers mee. Allemaal ontmoetten ze tijdens de sessie hun ongeboren kind die hen liefdevol vertelde waarom het voortijdig was vertrokken uit de baarmoeder. Deze zielskinderen werden gehoord en hun moeders konden helen.

Moeders ontmoeten hun toekomstige kind

Er is hierna veel gebeurd. Soul MatchMaker nam een vlucht waarbij er nog veel meer mogelijk bleek op het gebied van een-op-een zielsontmoetingen. Na een heerlijke cruise met Abraham Hicks (van de law of attraction) afgelopen september besloot ik te gaan voor kinderwens waarbij ik moeders match met hun toekomstige kind zodat ze zich goed kunnen voorbereiden op de komst van de kleine.

Moeder en kind mogen matchen

In deze tijd staan namelijk heel erg veel zielskinderen te trappelen om te komen naar de Aarde. Omdat deze kinderen een hoog bewustzijnsniveau hebben kunnen ze alleen geboren worden bij ouders die min of meer matchen met ze.

Persoonlijke groei erg belangrijk

Voor aanstaande ouders is het daarom best wel belangrijk dat ze aandacht geven aan hun persoonlijke groei zodat ze er klaar voor zijn om hun kind liefdevol te ontvangen. En dat is waar ik een rol voor mezelf in zie. Het is mij een eer en genoegen om ouders en zielskinderen hierin te begeleiden.

Een blind date met je zielskind

Voel jij je aangesproken, kijk dan eens op https://soulmatchmaker.com/kinderwens-zielskind-zielsontmoeting/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *