Een VIP-sessie met je gids

Je kan per 13 maart 2019 geen losse sessies meer boeken, zie dit bericht

Wist je dat je 24/7 een dreamteam van gidsen en engelen ter beschikking hebt voor advies en heling? Dit team zorgt ervoor dat jij toegang hebt tot universele wijsheid. Tijdens ‘een VIP-sessie met je gids’ worden al je brandende vragen beantwoord en krijg je de allerbeste adviezen mee. Of dat nou gaat over je persoonlijke groei, je relatie of je werk.

”Ik werd op het Tussenstation ontvangen door 3 gidsen, het was daar een vrolijke bedoening. Ik stelde telepathisch vragen over mijn boek. Daar kreeg ik waardevolle antwoorden op. Ook kreeg ik tips mee om mijn energie hoog te houden. Deze ontmoeting voelde heel natuurlijk aan en gaf me vertrouwen. Ik kreeg ook nog een rondleiding. Het is een unieke belevenis waarbij ik mijn gidsen lijfelijk aanraakte. Ik wil dit vaker doen om mezelf gefocust te houden.”

Jezelf zijn

Voel jij je als hoogsensitief persoon soms eenzaam en wil je er eigenlijk niet meer alleen voor staan? Of wil je begrijpen waarom je je levensmissie maar niet leeft, alsof je jezelf saboteert? Een VIP-sessie met je gids kan je veel helderheid geven waarbij allerlei levenservaringen op hun plek vallen.  Jouw gids gaat je helpen om weer te gaan stralen en die persoon te worden die je wilde zijn toen je besloot dit aardse avontuur aan te gaan.

”Ik zag eerst een 10-jarig meisje in een witte jurk met halflang, golvend haar. Even later liep ze hand in hand met mijn hoofdgids, een grote blonde man van ongeveer 30 jaar. Vanuit zijn borstgebied straalde een wit licht. Hij zei: : “Je bent één van een tweeling. Daarom voel jij je alleen.” Ik vond dit ontroerend en emotioneel en vermoed dat het meisje mijn tweelingzusje was. Dit was de boodschap die ik mocht krijgen. Mijn andere vragen waren niet meer relevant.”

”Ik belandde op een grasveld waar ik blootvoets liep. De zon scheen op me. Aan de rand wachtte een dartelende hond me op. Dit verbaasde me omdat ik veel meer een kattenmens ben. Deze hond was zo speels en genoot enorm. Ik besefte dat dit mijn gids was die in deze vorm verscheen voor deze boodschap. Dat ontroerde me enorm. Dit was een hond waar ik zielsgelukkig van word. Ik mag veel meer plezier beleven. Ik voel me getransformeerd naar een hoger energieniveau.”