Een reünie met je ongeboren tweelinghelft

Je kan per 13 maart 2019 geen losse sessies meer boeken, zie dit bericht

Ben jij hoogsensitief en een alleen geboren tweeling? Of vermoed jij dit? Misschien herken jij jezelf in een of meerdere van deze stellingen:

  • Je voelt je vaak alleen, ook in (groter) gezelschap
  • Je hebt het gevoel voor twee te moeten leven
  • Je mist een maatje, een zielsverwant, ook al heb je een fijne relatie
  • Je vraagt je af: “Hoe zou het zijn met (degene die je mist) erbij?”
  • Je voelt je aangetrokken tot tweelingen
  • Je verlangt sterk naar een ‘wij-gevoel’
  • Je voelt je op feestdagen verdrietig en alleen
  • Je ervaart soms een (oer) heimwee
  • Je blijft naar ‘iets of iemand’ zoeken en kan dit niet vinden

”Ik heb een wonderbaarlijke sessie ondergaan bij Joyce! Ik ben er helemaal in de wolken van. Als hooggevoelig persoon kwam ik dankzij haar procedure heel snel in contact met mijn broer. Ik heb met hem heel belangrijke dingen kunnen bespreken en heb zijn mening gekregen op verschillende vragen die ik had. De reünie met hem was heel warm en liefdevol. Ik voel me nu gesteund, gelukkig en opgelucht.”

Veel alleen geboren tweelingen missen hun tweelinghelft, bewust of onbewust. Dit kan hun leven sterk beïnvloeden. Het is daarom goed je hiervan bewust te zijn. Een ontmoeting met hem/haar levert je veel op, sowieso voor je persoonlijke groei en je levensgeluk.

Heling en rust

Als Soul MatchMaker breng ik je graag in contact met je tweelinghelft. Dit werkt helend door en geeft je rust. Je gaat begrijpen waarom hij of zij de baarmoeder al vroeg heeft verlaten. Je wordt je bewust van het grotere plaatje en wat dit voor impact heeft op jouw leven. Je voelt je veel minder alleen.

”Ik ben er een van een drieling waarvan alleen ik geboren ben. Over hun vroege vertrek vertelden ze dat ze nog niet zo ver waren om een aards leven te hebben. Daarom mag ik nu hun voorbeeld zijn. Ze vertelden dat ik het hier alleen maar naar mijn zin hoef te hebben. Dit voelt rustig en bevrijdend. Ik mag dus gewoon genieten van mijn leven!” 

Je vragen beantwoord

Via een geleide visualisatie neem ik je mee naar het prachtige Tussenstation waar je tweelinghelft op je wacht. Hier mag je hem of haar al je vragen stellen. Je mag genieten van jullie samenzijn. Eenmaal terug hoef jij je niet meer alleen te voelen.

“Het was een prachtige, verhelderende en ontroerende reis. Ik voel me nu nog meer met mijn zus en broers verbonden, vooral door onze gezamenlijke missie. Mijn rol hier op aarde is nog duidelijker geworden en dat ik nooit alleen was, klopte als een bus. Samen zijn we een sterrenteam.”

Samen verder

Wie weet leidt deze ontmoeting tot een mooie samenwerking. Zo werk ik zelf momenteel nauw samen met mijn ongeboren tweelingzus Grace. Zij inspireert me dit werk te doen. Samen schrijven we een boek voor een positief geluid omtrent het topic van alleen geboren tweelingen. Ook anderen werken nu nauw samen met hun tweelinghelft na een sessie bij Soul MatchMaker.

”Ik had vaak het gevoel te moeten leven voor twee, dat was een last op mijn schouders. Tijdens de sessie ontmoette ik mijn tweelingzus. Ze had geen lichaam maar kon zich overal verplaatsen. Ze heeft er zelf voor gekozen terug te gaan om mij te helpen met mijn muziek. Zij is mijn inspiratie. Mijn muziek ontstaat vanuit verbondenheid met haar, we musiceren samen. Ik voel me hierdoor blij, tevreden en dankbaar. Ik voel me gewoon goed.” 

“Ik weet nu waar ik echt heen wil en wat ik los wil laten. Joyce heeft een magnifiek systeem ontwikkeld om in connectie te komen met je ongeboren tweelinghelft en tegelijk brengt ze dat in een veilige omgeving. Het was een heel mooie ervaring!”