Een meet & greet met je ongeboren kind

Je kan per 13 maart 2019 geen losse sessies meer boeken, zie dit bericht

Wist je dat je ongeboren kind na je miskraam of abortus gewoon nog leeft, zij het op een andere plek? Sterker nog: als jij als hooggevoelige vrouw ervoor openstaat, kan je hem of haar bezoeken! Je reist dan via een speciale geleide visualisatie naar het ‘Tussenstation’ waar hij of zij liefdevol op je wacht. Je ontdekt de diepere betekenis van jullie afscheid wat jou een stuk heling geeft en je leven verrijkt.

”Ik hoorde haar al ‘mama, mama’ roepen. Dat heeft me wel ontroerd. Een meisje met allemaal donkere krullen tot halverwege haar rug. Het was heel fijn en dankbaar. Gewoon dat die last van je is afgenomen. Het was een helende ervaring en ik kan onzekerheid en verdriet nu achterlaten. Het is gewoon goed.”

‘Ik ben blij verrast dat ik mijn zielskind heb ontmoet. Hij wilde erkenning van zijn bestaan. Dat was de kern voor hem. Ik voel me nu wel verrijkt.”

De ware reden van je miskraam of abortus

Net als tijdens een gewone date kan jij je zielskind van alles vragen, zoals: ‘Waarom heeft de miskraam plaatsgevonden?’ en ‘Had ik het kunnen voorkomen?’ Je zielskind zal graag je vragen beantwoorden en ook zijn of haar eigen verhaal met je delen. Jij gaat begrijpen wat er écht is gebeurd en dat je miskraam beslist geen vergissing was.

”Een heel mooi jongetje klemde me vast, hij wilde me niet meer loslaten. Johnnie heet ie. Hij wilde via de miskraam ervaren hoe het is om niet gewenst te zijn. Zijn boodschap was dat ik al mijn zielskinderen mag schilderen. Ik begreep dat ik altijd met hem kan kletsen als ik dat wil. Ik laat mijn schuldgevoel achter en voel me nu compleet.”

”Ik zag duidelijk een huppelend meisje, vrolijk en wel tussen bloemen in. Zij vertelde: ‘Er is geen afscheid, ben er altijd. Een herinnering is een contact op een ander niveau. Wat weg is, is er nog wel op een ander niveau waar je altijd naar terug kan.’ Ik voel me door deze workshop gehoord en getroost.”

Een en al liefde

Een samenzijn met je zielskind is vooral een gelukzalig moment waarbij de wederzijdse liefde en verbinding overvloedig stromen. Het is een geweldige ervaring waar jij nog lang de vruchten van plukt. Jij weet na deze reis wat je te doen staat, namelijk: veel meer leven vanuit je hart en gaan voor je ware potentieel!

Wat gaat mij dat nou voor antwoorden geven, dacht ik eerst. Maar het verbaast me, dit had ik niet verwacht. Ik heb mijn beide zielskinderen ontmoet. Ze hebben me gezegd dat ik me niet schuldig hoef te voelen en ze willen dat ik ga genieten van mijn leven. Dit is heel bijzonder. Ja, het is een en al liefde gewoon. Meer is het niet.”

 “Ze had lang, opgerold haar. Ze was heel blij en enthousiast. Ik dacht: ‘Wat lijken we op elkaar, ook qua energie’. Het enige wat ik deed was haar omhelzen. Zo intens. Ik kon niet anders, ze is mijn dochter. Het was heerlijk. Ze zei nog dat ze vaak bij haar broers is. Ik twijfel niet meer aan de verbinding met haar.”

“Met het loslaten van alle pijn, verdriet, eenzaamheid en gemis en het te vervangen door onvoorwaardelijke liefde en genieten van mijn ziel kinderen is er een geweldige krachtige en vrolijke en humoristische kind naar boven gekomen, en is getransformeerd in de prachtige vrouw die ik ben. De kracht van het overleven is omgezet in LEVEN!”

“Terwijl ik dit schrijf ben ik alleen maar tranen van blijdschap aan het huilen. Het is een lange, lange reis geweest, maar ik heb het gehaald!”