Over mij

Mijn naam is Joyce Beckker (1959). Ik ben moeder van twee geboren kinderen, drie zielskinderen en auteur van zes boeken.

Als alleengeboren tweeling en HSP-er (highly sensitive person) heb ik veel levenservaring opgedaan.

Lange tijd geloofde ik dat allerlei nare dingen me zijn overkomen. Niets is minder waar, weet ik nu.

Wet van aantrekking

Nadat ik in 2010 met mijn methode Rejoyce Xpress mijn verleden kon vergeven en me bezig ben gaan houden met de wet van aantrekking, verbeterde mijn leven zienderogen. Ik weet nu dat ik alles zelf heb aangetrokken en ik heb er zinvolle betekenis aan kunnen geven. Dat geeft veel rust en voldoening.

Soul MatchMaker

Sinds 2017 noem ik mezelf Soul MatchMaker waarbij ik jou match met je zielskind. Een ware omslag in mijn leven waarbij ik definitief uit de kast kom met mijn zesde zintuig. En tegelijkertijd is het niets meer of minder dan ‘the next logical step’.  Ik weet nu hoe ik mijn hartsverlangens kan vormgeven. Dat kan jij ook!

Schuif je aan?

Ik prijs me gelukkig dat ik dit mag delen met jou. Zodat ook jij gaat leven vanuit je hart en ziel. We zijn hier op aarde met het doel vreugde en vrijheid te ervaren. Laat niemand je iets anders wijsmaken! Zullen we jouw eerste stap hierin samen ondernemen door je in contact te brengen met je zielskind dat graag geboren wil worden?

Wat anderen over mij en mijn begeleiding zeggen

  • Je bent heel zorgzaam, warm en puur te werk gegaan!
  • Je bent een warme vrouw die heel veel rust uit straalt, heel veel geduld en liefde hebt voor wat je doet
  • Ik bewonder je kracht en het feit dat je helemaal op je pad lijkt te zitten
  • Dank voor het respectvolle eerlijke begeleiden, Joyce

 

Share